Los Angeles - San Diego - Las vegas
Kahvaltı Dahil

Kahvaltı Dahil

4 & 5 Yıldız Oteller

4 & 5 Yıldız Oteller

Tüm Turlar Dahil

Tüm Turlar Dahil

1 Kişilik Fiyat
4.990 USD

2 Yetişkin Fiyatı
9.980 USD
347.539 TL

Tur Programı


1. Gün
İstanbul – Los Angeles

Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve Türk Havayollarının tarifeli seferi ile Los Angeles uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Öğle saatlerinde Los Angeles Havalimanına varışımızın ardından ülkeye giriş işlemlerimizi tamamlıyor ve bizi bekleyen özel aracımız ile şehir merkezine transfer oluyoruz. İlk günün keyfini şehri serbest gezerek çıkartıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşup otelimize geçiyor, check in işlemlerimizi yapıyor ve dinlenmek üzere odalarımıza çekiliyoruz. Konaklama otelimizde.

Uçuş No: TK179 (Türk Hava Yolları) - Kalkış: İstanbul - Tarih: 26 Aralık 2024 - Saat: 08:05 - Varış: Los Angeles - Tarih: 26 Aralık 2024 - Saat: 11:10
2. Gün
Los Angeles

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Amerika’nın Melekler Şehri olarak bilinen Los Angeles şehrini gezmeye başlıyoruz. Panoramik şehir turumuzda filmlerden gördüğümüz Hollywood Bulvarı, Oskar Ödül Törenlerinin yapıldığı Kodak Tiyatroları yeni adıyla Dolby Theater, ünlü filmlerin galalarının yapıldığı Çin Tiyatrosu ile Şöhretler Yolu dışarıdan göreceğimiz yerler arasındadır. Bulunduğumuz bölgeden ayrıca şehrin simgesi olan dev harflerle yazılı ünlü Hollywood yazısının fotoğrafını çekme şansımız da olacaktır. Bu bölgeyi gezdikten sonra sokak gösterileri ile dolu ve şık kafeleri ile meşhur Santa Monica bölgesini geziyoruz. Sonrasında serbest zamanın tadını çıkartıyor ve rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

3. Gün
Los Angeles – San Dıego – Los Angeles

Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası özel aracımız ile ABD ile Meksika sınırında, pasifik okyanusu kıyısında yer alan ülkenin en büyük şehirlerinden biri olan, turistik ve cazibe merkezi San Diego’da panoramik tur yapacağız. Yıllardır Amerika’nın en güzel şehri seçilen San Diego’da ilk durağımız La Jolla. Fok Plajı ve sahilleri ile ünlü La Jolla’da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek ve bol bol fotoğraf çekeceksiniz. La Jolla’dan ayrılıp 2. durağımız olan Old Town’a gidiyoruz. California’nın doğum yeri olan Old Town’da kendinizi adeta Meksika’da hissedeceğiniz bir atmosfer sizleri bekliyor. Old Town sonrasında; Sea Port Village, Midway uçak gemisi, II Dünya savaşının simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue heykeli, Amerikan Deniz Kuvvetleri üssünün bulunduğu ve aynı zamanda Amerika’nın en büyük ahşap binası olan ve “Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel Del Coronado’nun da bulunduğu Coronado Adası ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Turdan sonra Los Angeles’a otelimize dönüş. (NOT: Midway Uçak Gemisi ziyareti sadece dışarıdan fotoğraflama olarak yapılacaktır.) Geceleme Los Angales Otelimizde.

4. Gün
Los Angeles – Las Vegas

Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası özel aracımız ile Nevada eyaletinin en önemli turistik merkezi olan, dünyanın en büyük otellerine de ev sahipliği yapan gecelerin şehri Las Vegas’a doğru yola çıkıyoruz. Akşamüstü varacağımız bu baş döndürücü şehre girer girmez meşhur Las Vegas Bulvarını ve otelleri anlatan bir panoramik tur yapıyoruz. Tur bitimi otelimize transfer olacağız. Akşam Las Vegas’ ın dünyaca ünlü şovları sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.

5. Gün
Grand Canyon – Las Vegas

Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası özel aracımız ile Las Vegas’tan Arizona Eyaletinde bulunan Grand Canyon’a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyon’a varıyoruz. Son nokta olan Eagle Point'te (Kartal Noktası) Canyon'un muhteşem fotoğraflarını 800 metrelik uçurumun hemen yanından çekme imkânı buluyoruz. Yine burada Hualapai Kızılderelilerin çadırlarını fotoğraflama imkânımız oluyor. Buradan tekrar otobüse binerek Guana Point’e gidiyoruz. Hualapai Kızılderililerin hazırladığı yemekleri yerken yine başka bir muhteşem manzaraya tanık oluyoruz. Yemekten sonra Terminale geri donup aracımıza binerek Las Vegas’a doğru yola çıkıyoruz. Hayatta bir kez mutlaka görülmesi gereken ve Dünya'nın 7 doğal harikasından biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Konaklama otelimizde.

6. Gün
Las Vegas

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zamanımız olacak. Şehirdeki yılbaşı gösterilerinin keyfini çıkartabilirsiniz. Geceleme Las Vegas otelimizde.

7. Gün
Las Vegas

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından outlet alışveriş turu gerçekleştireceğiz. Alışverişlerimizi tamamladıktan sonra otelimize dönüş yapacağız. Sonrasında serbest zamanımız olacak. Geceleme Las Vegas’ta.

8. Gün
Las Vegas

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Los Angeles uçuşumuzu yapmak üzere havalimanına transfer olacağız. Los Angeles’e varışımız ile birlikte, havalimanında İstanbul uçuşumuzu yapmak üzere bekleyemeye koyulacağız. Kısa bir beklemenin ardından İstanbul’a dönüş uçuşumuz başlayacak.

9. Gün
Las Vegas – Istanbul

Akşam vakitlerinde İstanbul’a varış. Turumuz, daha önce vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transfer ile sona eriyor.

Uçuş No: TK10 (Türk Hava Yolları) - Kalkış: Las vegas - Tarih: 02 Ocak 2025 - Saat: 18:55 - Varış: İstanbul - Tarih: 03 Ocak 2025 - Saat: 19:10

Hizmetler


Paket Fiyata Dahil Hizmetler:
  • Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul – Los Angeles – İstanbul gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Yerel Havayolları tarifeli seferi ile Las Vegas – Los Angeles arası tek yön ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • Kişiye özel ev – alan – ev transferleri ile şehirler arası tüm transferler
  • 3 gece Los Angeles, 4 gece Las Vegas’da olmak üzere toplamda 7 gece, 4* - 5* otellerde kahvaltı dahil konaklama
  • Programdaki tüm turlar
  • Tur programında belirtilen tüm girişler
  • Covid 19 Seyahat Sağlık Sigortası
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Yurtdışı çıkış harcı
Paket Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:
  • Amerika Vizesi Ücreti
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Program dışı turlar
  • Fazla bagaj ücretleri
  • Kişisel harcamalar
  • Bahşişler

Fiyat Bilgileri


TARİHOTELİki Kişilik Odada KişibaşıÜç Kişilik Odada KişibaşıTek Kişilik OdaÇocuk (02,00 - 11,99 Yaş)
26 Aralık 2024 | 03 Ocak 2025 4* ve 5* Oteller 4.990 USD4.990 USD7.580 USD-

Genel Bilgiler


Otellerimiz
Los Angeles - 4* AC Hotel by Marriott Beverly Hills vb
https://www.marriott.com/en-us/hotels/laxab-ac-hotel-beverly-hills/overview/?scid=f2ae0541-1279-4f24-b197-a979c79310b0

Las Vegas - 5* Delano Las Vegas vb
https://delanolasvegas.mgmresorts.com/en.html

Katılım Şartları
Bu gezimiz 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle iptal edilen tur, acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

Vize
A.B.D İÇİN

Umumi Pasaport                         Vize gerekli         

Yeşil Pasaport                              Vize gerekli

Hizmet Pasaportu                       Vize gerekli

** T.C. pasaportu taşıyanlar için geçerlidir. Farklı bir pasaport ile seyahat edilecekse bilgi verilmesi gerekmektedir.

Vize gereken destinasyonlarda, vize başvurusu için acentenizin tarafınıza ileteceği “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile vize başvurusunun yapılması gerekmektedir.

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Sağlık
ABD’ye girişlerde aşı zorunluluğu bulunmuyor. Yemeklerde sağlığınıza etki edecek bir sorun olacağını düşünmüyoruz. Musluk suyu kullanmamanızı, kapalı şişe suyu tüketmenizi öneriyoruz. Yanınıza gerekiyorsa mide ve ishal ilaçları, vitaminler, baş dönmesi, kusma, baş ağrısı, soğuk algınlığı ve tansiyon hastalıklarına karşı ilaçlarınızı almayı unutmayınız.

Uçuş Süreleri
İstanbul                                       Los Angeles                        13 sa 45 dk

San Francisco                            İstanbul                               13 sa 25 dk

Konaklama
Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir.

3 Kişilik odalar, otellerin uygunluğuna göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye sunulan yatak, standart yataklardan küçük olabilir. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak ve 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için katılımcı 3. kişi rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

Para Birimi
ABD para birimi USD’dir. Yanınızda US Dolar (USD) bulundurmanızda fayda vardır.

Saat Dilimi
Amerika, Türkiye ile saat diliminde 10 saat geridedir. Örneğin, Türkiye’de saat 16:30 iken Doğu Amerika’da 06:30’dur.

Telefon Kullanımı
Tüm cep telefonu operatörleri, hattınız uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir.

Kıyafet ve Gerekli Eşyalar
Yaz sezonunda gidilecekse kolayca giyilip çıkarılabilecek t-shirt, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont ve ince bir kazak almanızı öneririz.  Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Kış döneminde ise, rahat hareket edebileceğiniz ve sizi sıcak tutacak giysiler öneririz.

Yemek Kültürü
A.B.D’de  kendine has bir mutfağı bulunmamakta ve fast food ağırlıklı bir kültür hakimdir. Ancak birçok mutfak kültürünü eyaletlerde görebilirsiniz. Yaygın olarak Çin mutfağı yer alsa da birçok eyalette Türk mutfağı yemekleri bulabilirsiniz. Yemek kültürü olmasa da mutfağı birçok kültürü içinde barındırmaktadır.

Elektrik
Amerika'da kullanılan elektrik akımı ise 110 Volt'tur. Türkiye'de ise bu 220 Volt'tur. Yanınızda priz dönüştürücü bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Alışveriş
Amerika'da şehir merkezlerinde bulunan alışveriş merkezleri ve hediyelik eşya satan küçük işletmelerden alışveriş imkânı bulunmaktadır.

Önemli Notlar
*Bu tura 10 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gazella Turizm sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

Gazella Turizm, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gazella Turizm, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gazella Turizm sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.